SFL: Truppen mot Nacka

01 nov 2019

AFC Eskilstuna beger sig under fredagen till Nacka Bollhall, för att ta sig an Nacka Juniors i en ny omgång i Svenska Futsalligan.

AFC Eskilstuna Futsal har vunnit sina två inledande matcher av säsongen 2019/20. Det mot Skoftebyn och Torslanda. Nu väntar alltså en ny match och det på bortaplan mot Nacka Juniors som har två raka förluster.
– Vi är väldigt taggade inför matchen nu när det varit paus från SFL på grund av landslagsuppehåll. Grabbarna har tränat på som vanligt. Det har sett stabilt ut och vi har jobbat på för fullt, säger tränaren Osam Abassi i en intervju med hemsidan som du kan läsa här.

Se matchen i SFL-live appen gratis. Läs mer om den här.

Truppen
1. Divar Matte
4. Isam Abassi
5. Filip Baters
7. Rami Oraha
9. Nikola Durovic
10. Ayoub Abassi
11. Ahmed Ibrahim
18. Jamal Raage
21. Lukman Murad
23. Karzan Azizi
77. Oliver Mäntykorpi
95. Robin Zolfagary

Foto: Tommy LS Andersson