Information från klubben

04 nov 2019

Hej alla AFC-vänner!

Tyvärr klarade vi inte att hålla oss kvar i Allsvenskan i år som planerat, även om det var väldigt nära ända in till slutet. Vi vill med detta tacka alla våra partners, supportrar och medlemmar som har stöttat oss genom säsongen och gjort att våra matcher fått liv. Utan er skulle vi inte ha styrkan att orka fortsätta att kämpa, både på plan och utanför. Det är också viktigt att vi inte drabbas av pessimism och ser bara på det negativa som hänt utan också se framåt och tillsammans bygga något stort för framtiden och Eskilstuna.

Verkligheten är Superettan år 2020 och nu behöver vi lära oss av våra misstag och svagheter, bygga långsiktigt och få större stöd och förtroende av er. Vi hoppas att vi alla tillsammans sluter upp och visar den styrka som finns i vår stad inför 2020.
Inom en snar framtid kommer klubben att förmedla information om planerna för framtiden. Dessutom kommer vi att bjuda in till ett informationsmöte för våra partners, medlemmar och supportrar där vi kommer presentera dessa mer detaljerat.

Hoppas att vi ses där.

Framåt AFC Eskilstuna!