”Vi måste jobba hårt för att fortsätta leverera”

08 nov 2019

AFC Eskilstuna Futsal har under morgondagen en ny match i Svenska Futsalligan – SFL. Djurgårdens IF kommer till Stiga Sports Arena för att möta AFC Eskilstuna som just nu kan titulera sig som serieledare.

Målvakten Divar Matte, som har varit en viktig pusselbit i inledningen av säsongen 2019/20 är tillfreds med starten.
– Vi har haft en väldigt bra inledning med 9 poäng på 3 matcher. Men säsongen är lång och vi måste jobba hårt för att fortsätta leverera, säger Divar och berättar mer om morgondagens motstånd.

– Det är ett rutinerat SFL-Lag. Väldigt fysiska och erfarna spelare. Vi måste ge allt för att ta fjärde raka, fortsätter han.

Trots inledningen, så finns det saker att slipa på i spelet – något som man hoppas kunna göra till matchen mot DIF.
– Vårt spel har inte kommit igång riktigt, men tack vare individuella prestationer har vi lyckas vinna ändå. Kombinerar vi våra individuella färdigheter med det spelet vi har tänkt blir det en riktigt rolig säsong kan jag säga. Mot Djurgården behöver vi slappna av lite mer och låta bollen gå fortare och även minska på slarvfel.

Avslutningsvis, hur skönt är det att vara på hemmaplan i Stiga Sports Arena igen?
– Det är väldigt skönt! Varje gång vi har en hemmamatch längtar man till att komma ut på planen och visa alla vår kvalité. Vi är tacksamma för allt stöd vi får och vi garanterar att leverera roliga och händelserika matcher, avslutar Divar Matte.

Matchen startar i morgon (lördag) i Stiga Sports Arena. Köp dina biljetter här.