Loeper inför BP

18 nov 2019

I morgon är det dags för en ny träningsmatch. Brommapojkarna väntar på bortaplan. Således är det andra träningsmatchen på mindre än en vecka för AFC Eskilstuna som snart gör bokslut på 2019.
– Sista matchen för i år, så det är bara att tuta och köra, säger Wilhelm Loeper inför matchen.

AFC Eskilstuna spelade som bekant en träningsmatch den föregående torsdagen. Loeper tror det kan bli en match som är lik den.
– Denna match kommer likna den föregående matchen mot Vasalund ur den aspekten att det är många nya spelare som ska testas. Detta kan såklart ställa till det i vissa situationer ute på plan, då man inte är helt samspelta, säger Wilhelm som lyfter fram att det är viktigt att ordinarie spelare visar vägen.

– Det gäller för oss som redan tillhör laget att gå in med rätt inställning och visa vilken nivå det är som krävs för att ta en tröja i AFC. För provspelarnas del gäller det att gå in och visa sina spetskvaliteter. Man ska även göra sitt yttersta för att hjälpa laget till en vinst.

Avslutningsvis, vad säger du om BP som motståndare?
– BP som motståndare är lite svåra att förutsäga. De åkte i år ned från Superettan till Division 1, vilket brukar betyda att en del tongivande spelare försvinner. Men jag har inte tillräckligt bra koll för att kunna ge ett mer nyanserat svar än så. Hursomhelst kommer det nog bli en tuff och jämn match på Grimsta imorgon, avslutar Wilhelm Loeper.

Matchen börjar klockan 15.00 på Grimsta IP, i morgon tisdag. Se truppen här.