”Det händer ganska mycket”

26 nov 2019

Det var en händelserik drabbning mellan AFC Eskilstuna och Strängnäs FC på tisdagskvällen. Stiga Sports Arena A var fullsatt, det vill säga 1200 åskådare hade tagit sig för att se en drabbning som slutade 4-4.
– Jag tycker det är en riktigt bra match. Det händer ganska mycket. Jag kan tänka mig att det är ganska sevärt för publikens sida, jag tycker det är en riktigt bra match, säger Osam Abassi.

AFC Eskilstuna hade under första halvleken en 3-0-ledning. Det blev senare 3-2 och tränaren Osam Abassi är främst nöjd med första halvleken. För under delar i andra halvlek, var det ett Strängnäs som styrde spelet mer.
– Det var just den detaljen i första halvlek. På slutet av första halvlek. Problemet med slutet på första halvlek är att vi faller ner för långt bak. Det är det som släpper in Strängnäs i matchen. Vi pratar om det i halvtid. Vi går ut. Det känns inte som att vi är inne i matchen, sedan tar det elva minuter tills vi kommer in igen. Sen på slutet tycker jag att vi har de.

Vad är du främst nöjd med idag?
– Första halvlek, otroligt nöjd! Kanske på slutet där blev det lite dåligt. Annars tycker jag vi följer matchplanen, jag är riktigt nöjd faktiskt.

Vad kan man ta med sig från den här matchen, som är ett steg i rätt riktning trots det inte blev tre poäng?
– Självklart, det vi kan ta med oss är just den biten, att vi håller matchplanen och är med i hela matchen.