Rivalmöte nalkas i SFL

26 nov 2019

AFC Eskilstuna spelar omgång sju i den Svenska Futsalligan ikväll när Strängnäs FC kommer på besök. Matchen som startar klockan 19.00 i Stiga Sports Arena A, blir ett minst sagt spännande rivalmöte.

AFC Eskilstuna Futsal placerar sig just nu på en förstaplats i tabellen och Strängnäs finns på en femteplats. Det kommer bli en speciell kväll och match för många av spelarna, som känner varandra väl sedan tidigare.
– Hemmapubliken är magisk. Det är underbart med det stöd ni ger oss varje match, och vi gör allt för att göra er på plats stolta. Det blir en extra push när vi vet att vi har de bakom oss! Vi hoppas att läktaren gungar mer än vanligt just till denna match. Våra supportrar är guld, säger AFC Eskilstunas Oliver Mäntykorpi inför matchen.

Dina biljetter kan du säkra här. Men det går även att köpa på plats i arenan. Kom i god tid – vi räknar med en välbesökt arena!