Alkoyun ansluter till AFC Eskilstuna Futsal

28 nov 2019

AFC Eskilstuna Futsal har gjort klart med en förstärkning. 24-årige Peyman Alkoyun är klar för futsalgänget som just nu är serieledare i Svenska Futsalligan.

Alkoyun har denna fotbollssäsong spelat med AFC Eskilstunas samarbetsklubb IFK Eskilstuna. I futsalsammanhang är det Strängnäs som han tidigare representerat och där har det blivit 20 mål på 28 matcher för den skicklige 24-åringen.

Tränaren, Osam Abassi om nyförvärvet.
– Vi får in en spelartyp vi behöver för att förstärka våran trupp ytterligare. Peyman var i princip klar för oss redan i augusti månad, men vi valde att släppa honom på grund av en deal han hade med sin tidigare klubb. Peyman gör våran starka trupp starkare. Han är en spelare alla tränare vill ha i sitt lag. Han är en fantastik spelare som kommer stortrivas i våran utvecklande och satsande miljö.

AFC Eskilstunas nästa match i Svenska Futsalligan är den 8:e december, hemma i Stiga Sports Arena. Örebro SK kommer då på besök.