Melkemichel tillbaka i AFC Eskilstuna

13 dec 2019

Özcan Melkemichel, 51, har tränat AFC Eskilstuna och gjorde det som senast 2016 när laget tog sig upp till fotbollens finrum. Därefter blev det två säsonger i Djurgårdens IF för Melkemichel.

Nu är alltså Özcan tillbaka på bekant mark. AFC Eskilstuna är nästa utmaning för Melkemichel som har signerat ett avtal som sträcker sig över 2+1 år med föreningen.

Melkemichel är alltså klubbens nya huvudtränare och uppstarten för laget är i början av januari 2020. Özcan Melkemichel har en historia sedan tidigare i AFC Eskilstuna, som huvudtränare säsongen 2014, 2015 samt 2016. Nu är det alltså dags för Özcan att komma tillbaka i föreningen.

– Det är jätteroligt att vara tillbaka i föreningen. Nu har jag varit borta från fotbollen i ett år. Nu börjar det krypa i kroppen, nu vill man verkligen in och jobba igen. AFC med Eskilstuna, det sade jag redan här förra gången när vi spelade en match mot Degerfors. Det finns väldigt fina förutsättningar i Eskilstuna, säger Özcan.