Ivan Ristic ny assisterande tränare!

19 dec 2019

Nu är även Ivan Ristic, 44, klar som assisterande tränare för AFC Eskilstuna kommande två åren med option att förlänga ett tredje år. Ivan Ristic har tidigare varit i AFC Eskilstuna och lett laget tillsammans med Özcan Melkemichel från Division 1 till Allsvenskan.

Ristic har tidigare varit fotbollsspelare i Serbien och spelat i ungerska storlaget Videoton FC (som idag lyder under namnet MOL Fehérvár FC).

I Sverige spelade han för Syrianska FC. En klubb som han senare blev assisterande tränare för. Därefter var han som bekant med Özcan i AFC under säsongerna 2014, 2015 samt 2016 för att sedan vara i Djurgården som assisterande tränare i två år.

Ordförande Alex Ryssholm om rekryteringen av Ivan:
– I Ivan får vi en hängiven, väldigt professionell och plikttrogen tränare. Erfarenheterna vi har med Ivan är att han visar en enorm respekt som uppskattas av spelare, som besvarar respekten med lojalitet och kämparvilja. Ivan och Özcan är två tränare som kompletterar varandra bra, och vi är väldigt glada att även fått med Ivan i vår tränarstab.