”Vi vet också att vi kan vända vilket underläge som helst”

21 dec 2019

Det är dags för AFC Eskilstuna att spela på hemmaplan igen i Stiga Sports Arena. Det efter två bortamatcher den föregående helgen i Västergötland.
– Äntligen en hemmamatch! Det kommer bli en tuff match, Örebro har kommit igång ordentligt i slutet. Men det är dags för oss att gå tillbaka till vinnarspåret, säger Rami Oraha inför matchen.

Vad säger du om morgondagens motståndare?
– Örebro är ett disciplinerat SFL-lag. Några individuellt skickliga spelare samt fysiska. Vi är dock vana vid ett sådant motstånd så det kommer inte vara någon större fara.

Vad blir viktigt skulle du säga?
– Inställning och fokus från början. Det är viktigt att vi följer Osams matchplan. Sen måste vi självklart jobba stenhårt för varandra.

Rami Oraha är en av de spelare som har imponerat minst sagt i SFL och levererat mål framåt. Dock känner han själv att det finns mer att ta av.
– Det känns bra. Jag har stänkt in några mål, men jag vet själv att jag har ytterligare en växel att lägga i. Jag kommer alltid att ge hundra procent på träning och match sen får jag hoppas på att det ger utdelning, säger Oraha som fortsätter kring den fina hemmasviten laget har.

– Den sviten ska förbli så länge det bara går. Ska man vinna över oss på hemmaplan så krävs det väldigt mycket från motståndarna. Vi vet också att vi kan vända vilket underläge som helst. Uddevallamatchen är ett perfekt exempel. 5-1 underläge, vänder vi till 7-5 i andra halvlek.

Matchen startar 17.00 i morgon (söndag) i Stiga Sports Arena.