Tung förlust mot Örebro

22 dec 2019

AFC Eskilstuna tog sig an Örebro Futsal Club på hemmaplan i Stiga Sports Arena inför 631 åskådare. Dessvärre slutade den trevliga söndagen i en tung förlust mot närkingarna med 1-5 (0-1).

Gästerna var mer på hugget och hade tryck på AFC Eskilstuna, som inte kom upp i nivå alls samtidigt som gästerna stod för en solid defensiv insats. Man straffade AFC Eskilstuna på ett hårt sätt och gick till pausvila med 0-1-ledning.

I den andra halvleken, kom AFC Eskilstuna ut lite piggare. Dock gjorde gästerna 0-2, innan Lukman Murad reducerade till 1-2. Det var dock förgäves för Örebro skulle kunna smita iväg till 1-5 när fyrtio minuter var avklarade.

Således blev det en tung hemmaförlust för AFC Eskilstuna, som får ta nya tag till den 5 januari på hemmaplan. Då kommer Hammarby på besök i Stiga Sports Arena.