Durovic inför Djurgården

28 dec 2019

I morgon väntar en ny match för AFC Eskilstuna. Då på bortaplan mot Djurgårdens IF i Eriksdalshallen. Ett Djurgården som besegrades tidigare under säsongen hemma i Stiga Sports Arena. Men det är ett AFC Eskilstuna som förväntar sig en tuff kamp.
– Alla lag är bra i serien för att vinna måste vi ge hundra procent, säger Nikola Durovic inför matchen.

Senast blev det minst sagt en plump i protokollet, när Örebro Futsal Club vann med 5-1 hemma i Eskilstuna. Det är ett revanschsuget AFC Eskilstuna som åker till huvudstaden för en ny match på söndagen.
– Den matchen var tuff. Där fick vi bevisat för oss att vi måste ge hundra procent och ha en bra inställning. Utan det blir det inga tre poäng trots att vi har väldigt skickliga spelare, fortsätter Durovic som lyfter fram att morgondagens match har stor betydelse.

– Det är väldigt viktigt att vi avslutar första halvan av säsongen med en vinst. Det gör att vi går in i andra delen av säsongen med en bra känsla och stämningen i laget höjs.

Vad för form av prestation kommer krävas mot Djurgården?
– Det krävs att vi alla i laget gör ett bra defensivt jobb. Då tror jag att offensiven rullar på automatiskt och vi tar hem tre pinnar, avslutar Nikola Durovic inför matchen mot DIF i Eriksdalshallen.

Kan du inte stötta laget på plats i Stockholm så sänds matchen i appen SFL Live. Matchen startar 16.00.