Murad ser fram emot söndagen

02 jan 2020

Lukman Murad ser fram emot söndagens match mot Hammarby på hemmaplan. 17.15 väntar Stockholmsgänget i Stiga Sports Arena för Murad och AFC Eskilstuna. Ett AFC Eskilstuna som just nu placerar sig på en andraplats i tabellen.

Det väntar således en seriefinal för AFC Eskilstuna under söndagskvällen mot Hammarby. Murad förväntar sig en tuff matchbild.
– Jag tror att det kommer vara mycket kamp! Hammarby som är serieledare och vill inte förlora mot oss nykomlingar igen. Och vi som är hemmalag, som är skyldiga våra fans en bättre insats än senaste hemmamatchen mot Örebro, säger Lukman.

Senast AFC Eskilstuna och Hammarby möttes, blev det seger för Eskilstunagänget. Något som Lukman minns med glädje.
– Jag själv tycker att det var våran bästa match i SFL, inte spelmässigt kanske men den inställningen som vi hade till den match och hur alla spelare sprang och krigade för varandra. Känslan och glädjen efter den segern var utöver det vanliga, säger Murad och fortsätter.

– Det ska bli kul, vi vet att det kommet bli mycket folk men det är inget vi är ovana med och förhoppningsvis kan vi ge fansen en rolig match att titta på och även få fira med dem 3 poäng.

Din egna start i SFL, hur ser du på den?
– Jag tycker att jag har dominerat och just därför så är jag Sveriges bästa futsalspelare, det är ingen spelare i SFL som gör det jag gör!

Om du ska försöka lyfta fram vad för form av prestation som krävs av laget som enhet, vad skulle du säga då?
– Jag tror på en sån prestation som senast som vi hade mot Hammarby, där alla spelare krigar för varandra men även omställningarna som vi kommer få mot dem måste vi ta vara på. Som senaste matchen helt enkelt!