”Jättekul att vara tillbaka efter avstängningen”

11 jan 2020

AFC Eskilstuna spelar igen på hemmaplan i morgon. Seriejumbon genom Nacka väntar i Stiga Sports Arena och matchen startar 17.00 på söndagen. En som ser fram emot det som komma skall, är Peyman Alkoyun som missade matchen senast mot Strängnäs.

AFC Eskilstuna värvade som bekant in Alkoyun under säsongens gång och det har blivit ett par matcher i laget. Nu ser han fram emot att vara tillbaka i morgon.
– Jättekul att vara tillbaka efter avstängningen mot Bajen! Jag känner mig oerhört taggad och motiverad och det känns som att vi behöver en vinst nu i helgen på hemmaplan. Både för vårat självförtroende samt för vår fantastiska publik som förtjänar en trea nu!

Alkoyun är tillfreds med starten för laget i serien och är glad över att få dra på sig den orangea tröjan.
– Som alla vet så har AFC haft en rivstart på säsongen. Man chockade många lag främst på grund av kvalitén såklart men också för att dem flesta lag inte visste vad de skulle förvänta sig när AFC stod som motstånd, säger Peyman och fortsätter.

– Jag kom till AFC Futsal inför omgång åtta i SFL. Min tid här har varit helt fantastisk hittills! Killarna tog in mig på bästa tänkbara sätt och jag har sedan första dagen känt mig som hemma.

I morgon väntar som bekant Nacka på hemmaplan. Alkoyun menar att det är viktigt att göra jobbet hela vägen.
– Mot Nacka kommer det krävas en väldigt hård och arbetande insats! Inga matcher i SFL är lätta och man ska aldrig gå efter tabellen. Viktigt att vi är ödmjuka och visar våra motståndare respekt på rätt sätt! Men följer vi match planen så ska vi ha tre poäng, säger Alkoyun som vill passa att hylla publiken.

– Slutligen vill jag tacka de stöd vi får från läktaren, ni är fantastiska och jag hoppas att så många som möjligt kommer till stiga på söndag!

Matchen startar 17.00 i morgon (söndag) i Stiga Sports Arena.