Publikinformation: AFC Eskilstuna – Akropolis IF

01 feb 2020

På söndag är det dags för årets första hemmamatch. AFC Eskilstuna tar sig an seriekollegan Akropolis IF hemma på Tunavallen.

Matchen startar klockan 14.00 och inträdet till matchen kommer vara 20 kronor (barn under 12 år i målsmans sällskap går in gratis). Nu finns det möjlighet att säkra sin plats på Tunavallen eller på afceskilstuna.ebiljett.nu.

Det finns också möjlighet att köpa biljett på plats vid Tunavallen (från och med 1 timme innan avspark). Insläpp för entré är via sektion E/F. Observera att säsongskortsinnehavare går in gratis och läktaren med sektionerna E, F, G och H kommer att vara öppen.

Kiosk med lättare förtäring kommer att finnas och den är i ”VIP-huset” som är på den södra kortsidan.

Varmt välkomna till Tunavallen!