Miljanovic stannar i AFC Eskilstuna

06 feb 2020

Daniel Miljanovic och AFC Eskilstuna har kommit överens om ett avtal som sträcker sig fram till sommaren 2020. Således stannar den 18-årige mittfältaren, i de orangea färgerna.

Miljanovic kom till föreningen i april 2018 spelade under fjolåret tio matcher i Allsvenskan. Tre av dessa matcher var från start och övriga sju matcherna, var inhopp. Under dessa matcher åstadkom Miljanovic bland annat en assist till Gustav Jarls kvittering mot Helsingborg den 18 maj 2019.

Nu ser Daniel (som fyller 19 i april)  alltså fram emot en ny säsong i AFC Eskilstuna. Härnäst väntar en match under morgondagen mot Västerås SK på hemmaplan, innan det blir avfärd till Turkiet för ett träningsläger.

Daniel Miljanovic, berättar om sina tankar kring säsongen 2020 med AFC Eskilstuna.
– Det är riktigt roligt att fortsätta i AFC. Jag trivs väldigt bra här och hoppas att jag kan fortsätta att utvecklas som fotbollsspelare. Jag kommer att göra mitt bästa, säger Daniel som är nöjd med hur det ser ut på träningen och ser fram emot säsongen som kommer.

– Det ser lovande ut på träningarna, jag tror att vi kan överraska positivt i år. Personligen hoppas jag att jag får en skadefri säsong och att jag kan spela flera matcher än vad jag gjorde förra året.

Snabbfakta
Daniel Miljanovic
Född: 11 april 2001
Kontrakt: Till sommar
Position: Mittfältare
Säsong i AFC: 3

Truppen i nuläget:
Wille Jakobsson, Adnan Kojic, Adnan Catic, Jesper Björkman, Pontus Rödin, Wilhelm Loeper, Ismet Lushaku, Mamadou Kouyate, Samuel Nnamani, Jacob Lackéll, Robert Åstedt, Viktor Götesson, Tarik Resic, Mikita Patsko, Yuri Lavets, Omar Jemal, Lesly De Sa samt Daniel Miljanovic.