Förlust i rivalmötet

08 feb 2020

AFC Eskilstuna hade begett sig till Strängnäs under lördagen, för en ny omgång i den Svenska Futsalligan. Det blev en tuff batalj där det var hemmalaget Strängnäs FC som stod som segrande med 3-2 (2-2) efter fyrtio minuters spel.

Hemmalaget tog ledningen tidigt i matchen, genom Adnan Cirak. Minuterna därefter studsade AFC Eskilstuna tillbaka med en kvittering genom Robin Zolfagary.

I övrigt var det en match, där hemmalaget som minst sagt har bra form för tillfället spelade en bra futsal. 2-1 kom nämligen senare via Yanku Marrah, innan AFC Eskilstuna kvitterade genom Jaamal Raage innan pausvilan väntade.

Under de sista tjugo minuterna så var det Strängnäs, som gjorde de enda målet. Något som innebar att de således vann matchen med 3-2 inför 427 åskådare.

Nästa match för AFC Eskilstuna Futsal är den 15 februari. Då mot Torslanda på hemmaplan.