Jesper Björkman borta en tid

09 feb 2020

Försvaren Jesper Björkman, ådrog sig en skada i samband med en duell i fredagens match mot Västerås SK hemma på Tunavallen.

26-årige Björkman, åkte upp till Mälarsjukhuset i Eskilstuna för vidare undersökningar och nu är det konstaterat att försvaren ådragit sig ett brutet nyckelben.

Jesper som spelade 26 matcher under fjolårets allsvenska, kommer missa en tid från fotbollen framöver. “JB”, har en tid framöver med rehabilitering att ta sig igenom och målet är naturligtvis att vara tillbaka på fotbollsplanen så snart som möjligt.

– Förutom själva skadan så är det tråkigaste att jag missar träningslägret som jag hade sett fram riktigt mycket emot. För att hitta något positivt så var det bättre att det hände här hemma än borta i Turkiet. Nu har jag flickvännen här som sköter om mig och i nästa vecka väntas återbesök på sjukhuset, säger Jesper i en kommentar.

Vi önskar Jesper ett snabbt tillfrisknande och hoppas se han åter på fotbollsplanen inom en snar framtid.