”Alla jobbar på hårt och stöttar varandra”

11 feb 2020

Träningslägret pågår i Turkiet för fullt. En ny dag är igång och truppen, svettas samman. Under veckans gång väntar flertalet träningspass och en som njuter av tiden är Samuel Nnamani.
– Det går bra så här långt! Alla jobbar på hårt och stöttar varandra, även om många är trötta då vi tränar hårt, säger Samuel Nnamani.

Många träningspass, är det bra inför det som komma skall?
– Ja. Det ska vara så som det är just nu. Vi ska arbeta hårt och se till att vara redo för säsongen som kommer. Den största anledningen varför vi är här, är för att vi ska träna hårt, säger Samuel som tycker det är bra att åka iväg med laget.

– Det är roligt att vara med och njuta av tillvaron. Man får lära känna spelarna mer och anpassa sig mer till truppen, njuta av god mat och bra väder. Så det är kul.

Vad är dina tankar kring försäsongen så här långt?
– Det är bra att vi lägger ned arbetet som krävs om dagarna. Vi tränar oftast två gånger dagligen, äter tre gånger per dag och lägger oss tidigt. Det handlar om att fokusera på sig själv och laget.

För Nnamanis egna del arbetar han hårt, för att nå sin form han hade under fjolåret i Allsvenskan och då är naturligtvis försäsongen en viktig del i arbetet för säsongen 2020.
– Jag jobbar bara hårt för att få tillbaka min form och kondition innan säsongens start. Förhoppningsvis blir det ett bra år för oss som lag, avslutar Samuel Nnamani.