Ferid Ali fortsätter i AFC Eskilstuna

22 feb 2020

AFC Eskilstuna och mittfältare, Ferid Ali har kommit överens om en kontraktsförlängning. 27-åringen är således klar för sin femte raka säsong i föreningen.

Ferid Ali, född 7 april 1992 kom till AFC Eskilstuna till säsongen 2016 från Vasalund. Därefter har mittfältaren varit med om två säsonger vardera i Superettan samt Allsvenskan. Ferid har totalt spelat 30 matcher i Allsvenskan och 45 matcher i Superettan.

Mittfältaren har mäktat med tre mål i Allsvenskan och det dubbla i Superettan. Bland annat stod Ali för ett drömmål mot Malmö FF, på bortaplan 2017 som ni säkerligen minns.

Nu är det alltså dags för en ny säsong med AFC Eskilstuna, denna gång i Superettan för mittfältaren som har varit tillgänglig för ledarstaben under försäsongen och träningslägret i Turkiet.

Ferid Ali, finns tillgänglig i truppen redan till morgondagens cupmatch mot FK Karlskrona som spelas på Jämjö IP, som är dryga två mil från centrala Karlskrona. Matchstart i morgon är 14.30.

Avtalet mellan parterna gäller fram till sommaren 2020.

Snabbfakta
Ferid Ali
Född: 7 april 1992
Position: Mittfältare
Kontraktslängd: Till sommaren

Lagbygget
Wille Jakobsson, Adnan Kojic, Adnan Catic, Jesper Björkman, Pontus Rödin, Wilhelm Loeper, Ismet Lushaku, Mamadou Kouyate, Samuel Nnamani, Jacob Lackéll, Robert Åstedt, Viktor Götesson, Tarik Resic, Nikita Patsko, Yuri Lavets, Omar Jemal, Lesly De Sa, Daniel Miljanovic, Karim Rossi, Jesper Manns, Gabriel Somi och Ferid Ali.