Seger mot Borås

23 feb 2020

AFC Eskilstuna besegrade Borås AIK inför 389 åskådare i Stiga Sports Arena under söndagskvällen med 6-3 (3-1). Det blev en härlig eftermiddag och kväll med andra ord i den tjugoförsta omgången.

Gästande Borås tog visserligen ledningen efter 1 minut och 14 sekunder, därefter var det AFC Eskilstuna som studsade tillbaka i matchen. Kvitteringen kom genom Jamaal Raage, som senare gjorde 2-1 innan Lukman Murad gjorde 3-1 något som stod sig in i halvtidsvilan.

Under den andra halvleken, var det en tämligen avslagen matchbild – innan AFC Eskilstuna gjorde 4-1 genom Jaamal Raage som för övrigt blev fyramålsskytt dagen till ära. I övrigt var det 5-1 i bataljen, innan gästerna hämtade upp till 5-3 innan Jaamal Raage fastställde slutresultatet i Stiga Sports Arena till 6-3.

För AFC Futsal väntar nu en match den 1 mars mot Örebro Futsal Club, innan slutspelet drar igång andra veckan i mars.