Tvåmålskytten Rossi efter segern

01 mar 2020

AFC Eskilstuna besegrade Syrianska komfortabelt hemma på Tunavallen. Anfallaren Karim Rossi, hade en fin dag på jobbet när han gjorde två mål under söndagseftermiddagen.

– Jag tycker jag borde gjort fler mål, säger Karim och skrattar.

– Det var en bra insats av mig med två mål och en assist till Sami (Samuel Nnamani, reds. anm). Jag är glad över min insats. Men det viktigaste var att ta tre poäng, vilket vi gjorde idag. Så det var en viktig seger och nu blir det en final mot Malmö, vilket kommer bli viktigt för oss. Det gäller att fortsätta vara positiva och jobba åt rätt håll.

I den första halvleken, gick AFC Eskilstuna till en 3-0-ledning och efter nittio minuter var det 6-1 på tavlan. Karim är lite självkritisk efter insatsen.
– Jag tycker att vi kan gjort fler mål. Jag kanske är lite hård. Vi visade lite goda saker, men det är saker vi borde gjort bättre. Bland annat defensiven. Men det finns mycket saker som är positivt som man kan ta med sig till nästa match.

Nästa vecka väntar Malmö FF på bortaplan, vad säger du om den matchen?
– Vi har inget att förlora. De har pressen. Vi ska åka och spela en viktig match. Vi ska försöka vinna den här matchen och vinna gruppen, avslutar Karim Rossi.

Foto: Erik Kruse