”De kommer att få se Sveriges bästa futsalspelare live”

07 mar 2020

I morgon är det dags. Kvartsfinal i Svenska Futsalligan när Skoftebyns IF kommer på besök i Stiga Sports Arena. En spelare som har varit sevärd i hemmalaget AFC Eskilstuna under säsongen, är Lukman Murad. Han ser fram emot kampen i morgon.
– Det ska bli fantastiskt rolig att spela slutspel. Vi har haft det som mål hela säsongen och äntligen så är vi där nu. Men vi är absolut inte nöjda. Det finns fortfarande mycket kvar att ge, säger Murad inför matchen.

Som bekant har lagen mötts tidigare i serien denna säsong. Det blev en seger i premiären för AFC Eskilstuna och i Trollhättan kryssade lagen emellan. Något som kan vara en fördel, menar Murad.
– Det tror jag absolut att det kan vara, vi har gjort bra matcher mot de med en vinst och ett kryss. Jag tror att Skoftebyn kommer ha stor respekt för oss, säger Murad som lyfter fram lagets rutin av viktiga matcher.

Det kommer man att se under matcherna! Vi förbereder oss inför den här matchen så som vi har förberett oss för alla våra matcher. Det för att vi ska vinna.

Vad tror du kommer bli avgörande i matchen i morgon?
– Jag tror att laget som kan försvara bäst kommer att vinna matchen. Skoftebyn är lite likt oss, där de har många skickligt individuella spelare som kan avgöra matcher. Därför är det viktigt att vi spelar som ett lag.

Varför ska man ta sig till Stiga Sports Arena i morgon?
– De kommer att få se Sveriges bästa futsalspelare live med nummer 21 på ryggen. Han kommer göra det han har gjort hela säsongen, det vill säga dominera på plan! Så ta med din bror, syster, pappa, mamma, kusin och din granne för att visa varför vi har Sveriges bästa publik!