Lika i futsalkvarten

08 mar 2020

AFC Eskilstuna och Skoftebyns IF möttes inför 677 åskådare i Stiga Sports Arena, det var en match som innehöll det mesta och det blev 3-3 efter fyrtio spelade minuter.

Det var gästerna som inledde matchen med att ta ledningen i Stiga Sports Arena, innan AFC Eskilstuna lyckades studsa tillbaka. I övrigt var det en match som hade en del olika skepnader. Dock var det två lag, som stod väldigt bra i defensiven och det skulle vara spelvändningar som skulle visa sig vara viktiga för de respektive lagen.

Efter ledningsmålet för Skoftebyn, studsade AFC Eskilstuna tillbaka tämligen omgående genom en kvittering av Lukman Murad. Innan halvtidsvilan, skulle det dock inte hända så mycket mer målmässigt i en rafflande batalj.

Den andra halvleken, inleds med att Skoftebyn tar ledningen med 2-1, innan AFC Eskilstuna vackert kan kvittera till 2-2 genom Ayoub Abassi som frispelades av Isam Abassi.

Med minuterna kvar av matchen, var det dock Trollhättangänget som gjorde 3-2 på frispark. Det betydde att AFC Eskilstuna var tvungna att gå för det lite mer. Då testade man på bland annat jokerspel, där Peyman Alkoyun visade vägen och fastställde slutresultatet som blev 3-3.

Således väntar en spännande retur, om dryga veckan i Trollhättan..