Med anledning av coronaviruset

11 mar 2020

Med anledning av coronaviruset som orsakar sjukdomen covid-19, och regeringens beslut att begränsa samtliga evenemang till max 500 åskådare, så har AFC Eskilstuna bedömt och beslutat att hålla träningarna på Tunavallen stängda tillsvidare. Detta betyder att besökare, supportrar, media och samtliga som inte har direkt koppling till organisationen inte kan närvara på arenan tillsvidare.

AFC Eskilstuna har även vidtagit åtgärder internt för att minska risken för eventuella sjukdomsfall. I samband med söndagens match kommer spelarkorridoren vara stängd för samtliga som inte är laganknutna.

Observera att AFC Eskilstuna sänker ner åskådarkapaciteten till 500 per match tills vidare, i väntan på fler direktiv av myndigheter och förbundet.

För vidare information om detta kontakta:

Johannes Wahlberg, kommunikationsansvarig 0734 11 90 90

Gino Torlo, säkerhetsansvarig 0762 25 45 55