Förlust mot Linköping

15 mar 2020

AFC Eskilstuna förlorade dessvärre dagens match mot Linköping City 0-1 (0-0) inför tomma läktare på Tunavallen.

Det var ett gästande Linköping som inledde piggast på Tunavallen under söndagseftermiddagen. Gästerna, som huserar till Division 1 till vardags tog vara på att det var ett hemmalag som hade en tuffare dag på jobbet. Eskilstunagänget, lyckades inte komma upp till vidare nivå men ändå var det 0-0 efter fyrtiofem minuter på Tunavallen.

Vidare i den andra halvleken, var det gästerna som tog ledningen efter 51 minuter. Därefter var det ett AFC Eskilstuna, som gjorde ett antal byten och man fick upp spelkvalitén lite. Men det var inte tillräckligt mot ett Linköping City, som gjorde en gedigen insats och kunde således vinna träningsmatchen.

För AFC Eskilstunas del, gäller det att lära sig av denna läxa och blicka framåt mot kommande helgs träningsmatch mot IK Sirius som spelas på Vikingavallen i Täby.