Kevin van Kippersluis klar för AFC Eskilstuna

16 mar 2020

AFC Eskilstuna förstärker sin trupp till den kommande säsongen. Kevin van Kippersluis, 26, som senast tillhört den spanska klubben CD Badajoz är en ny AFC Eskilstuna-spelare från och med dagens datum.

Kevin van Kippersluis, född den 30 juni 1993 i nederländska Hilversum. Har tillbringat tid i hemlandet Nederläderna under en längre tid och har bland annat varit lagkamrat med Karim Rossi. En spelare, som han nu återförenas med i AFC Eskilstuna.

Kevin var med i laget under gårdagen, för att spela mot Linköping City och nu har han alltså signerat ett kontrakt med AFC Eskilstuna som sträcker sig över de två kommande säsongerna.

Kippersluis, spelade 45 minuter i gårdagens match mot Linköping City och är således en AFC Eskilstuna-spelare framöver. Kevin ser fram emot den kommande säsongen.

– Det känns bra. Laget ser bra ut. Jag tror vi kommer spela för att gå upp i Allsvenskan. Det är därför jag är här. Det känns bra att känna Lesly och Karim, sedan tidigare och det känns bra med tränarna. Jag tror vi kan ha en bra säsong, säger Kevin i en kommentar.

Snabbfakta
Kevin van Kippersluis
Född: 30 juni, 1993
Från: Hilversum, Nederländerna
Position: Vänsterytter/anfallare
Kontraktslängd: 2 år

Truppen
Wille Jakobsson, Adnan Kojic, Adnan Catic, Jesper Björkman, Pontus Rödin, Wilhelm Loeper, Ismet Lushaku, Mamadou Kouyate, Samuel Nnamani, Jacob Lackéll, Robert Åstedt, Viktor Götesson, Tarik Resic, Mikita Patsko, Yuri Lavets, Omar Jemal, Lesly De Sa, Daniel Miljanovic, Karim Rossi, Jesper Manns, Gabriel Somi, Ferid Ali, Christian Ljungberg, Joshua Wicks & Kevin van Kippersluis.