AFC Eskilstuna pausar ungdomsverksamheten tills vidare

17 mar 2020

Efter ett beslut av Regeringen idag att tills vidare rekommendera att Sveriges gymnasieskolor, komvux, yrkeshögskolor, högskolor, universitet rekommenderas distansundervisning tills vidare så vidtar AFC Eskilstuna åtgärder.

Efter ett beslut av Regeringen idag att tillsvidare rekommendera att Sveriges gymnasieskolor, komvux, yrkeshögskolor, högskolor och

Tills vidare, kommer föreningens ungdomsverksamhet att påverkas och pausas tills vidare. Vi kommer kontinuerligt ha koll på utvecklingen och är redo att vidta åtgärder i verksamheten.

– Vi följer läget dagligen och uppdaterar oss. Men just nu känns det nödvändigt för oss att vidta de här åtgärderna. Vi ser läget i Europa och är väldigt vaksamma för att vidta åtgärder i ett tidigt skede och det är något vi gör nu. I övrigt följer vi rekommendationer från myndigheter, staten och förbundet, säger Gino Torlo, säkerhetsansvarig i AFC Eskilstuna.

Vid eventuella frågor
Gino Torlo, säkerhetsansvarig 0762 25 45 55
Johannes Wahlberg, kommunikationsansvarig 0734 11 90 90