Stötta AFC Eskilstuna i kampanjen Tillsammans Eskilstuna

18 mar 2020

Med en säsong i Superettan som förmodligen blir försenad och vi har ett AFC Eskilstuna Futsal som spelar slutspel på söndag. Det gör att det drabbar AFC Eskilstuna ekonomiskt på kort sikt och lång sikt, i och med spel inför tomma läktare på söndag och att budgeterade intäkter kommer senare.

Därför har vi nu öppnat upp möjligheter för privatpersoner och företag att stötta AFC Eskilstuna. För den som vill finns det nu möjlighet att stötta med ett valfritt bidrag till föreningen via Swish. Under dagen har vi öppnat upp vårt biljettsystem. Där kommer det finnas möjlighet att köpa en så kallad ”soffbiljett*” till söndagens match i den Svenska Futsalligans slutspel. För att köpa hem en ”soffbiljett”, så klickar du på följande länk.

När det gäller kampanjen Tillsammans Eskilstuna, finns det möjlighet att Swisha valfri summa till 123 400 44 87.

AFC Eskilstuna är ödmjuka, inför den utmaningen som näringslivet och idrottslag står inför framöver i såväl Sverige och världen på grund av de åtgärder som görs för att få stopp på Covid-19.

Tack för ditt stöd – Tillsammans Eskilstuna!

* Observera att soffbiljetten och kampanjen Tillsammans Eskilstuna är ett stöd som oavkortat går till AFC Eskilstunas verksamhet och att bidraget inte ger tillgång till våra evenemang.