Tuff smäll mot Göteborg

22 mar 2020

Det blev en tuff smäll i den första semifinalen mot IFK Göteborg som vann med 9-4. Målskyttar i hemmalaget var Rami Oraha (2), Robin Zolfagary samt Ayoub Abassi.

Det var gästande västgötarna som startade matchen på ett imponerande sätt. Man satte fart och satte hemmalaget AFC Eskilstuna under press direkt, genom att göra 0-1. Därefter fortsatte IFK Göteborgs show och efter den första halvleken i ett öde Stiga Sports Arena kunde man vara i ledningen med 1-6. AFC Eskilstunas första mål gjordes av Ayoub Abassi.

Under den andra halvleken, var det ett AFC Eskilstuna som började jobba sig ikapp i matchen till 3-6. Därefter, blev det en hel del skiljaktigheter mellan hemmagänget och domartrion. Något som till slut resulterade i tre röda kort, efter att Oliver Mäntykorpi fått direktrött och Peyman Alkoyun samt Divar Matte, fått sitt andra gula.

IFK Göteborg vann matchen till slut med 9-4.