Tore Eliasson ny sportchef i AFC Eskilstuna

26 mar 2020

Efter att Nemanja Miljanovic, aviserade att han ville lämna sin post som sportchef så startade AFC Eskilstunas rekryteringsarbete efter en ny sportchef. En rekryteringsprocess som idag är klar, då Tore Eliasson är ny sportchef i Eskilstunaklubben.

Tore Eliasson som är 45 år gammal, är ny sportchef och har påbörjat sin nya tjänst i föreningen. Eliasson har arbetat bakom kulisserna i klubben, med att hjälpa till med ett antal spelarövergångar. Utöver det har Eliasson meriter från att vara spelaragent, scout och har ett stort nätverk som föreningen kommer kunna ta del av framöver.

– Jag är stolt över att få uppdraget men samtidigt ödmjuk inför uppgiften. Det är mycket jobb som väntar och jag ser fram emot att få börja med arbetet. Detta är en chans för mig att utveckla mina färdigheter tillsammans med klubben. En sak kan jag lova och det är att jag ska jobba hårt, säger Tore.

Ordförande, Alex Ryssholm om rekryteringen av Tore Eliasson.
– Tore har hjälpt oss under en tid med spelarövergångar och annat i klubben. Vi är beredda att ge Tore en chans efter bevisade färdigheter och resultat. Tore är en hungrig och väldigt aktiv person som kan hjälpa oss i blivande försäljningar och övergångar, säger Alex.

Tore Eliasson gör sin första arbetsdag som sportchef, idag torsdag.