SöFF skjuter upp sin tävlingsverksamhet

01 apr 2020

Södermanlands Fotbollsförbund sedan tidigare aviserat att man skulle komma med ett beslut kring ligorna, den 10 april. Men efter dagens nya rekommendationer väljer man att skjuta upp tävlingsverksamheten tills vidare.

”Under dagens presskonferens meddelade Folkhälsomyndigheten (FHM) att de utifrån regeringens förbud, har kommit ut med nya rekommendationer. Där står att matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper ska skjutas upp för att minska smittspridning av coronavirus. Precis som tidigare, följer Södermanlands Fotbollförbund regeringens förbud och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta innebär att all tävlingsverksamhet som administreras av SöFF skjuts upp med omedelbar verkan”, skriver Södermanlands Fotbollsförbund i ett uttalande.

Detta innefattar således samtliga ungdomslag i AFC Eskilstunas organisation.