Tillsammans Eskilstuna – stötta AFC med en soffbiljett

03 apr 2020

Med en säsong i Superettan som blir försenad gör att det drabbar AFC Eskilstuna ekonomiskt på kort sikt och lång sikt. Det i och med spel inför tomma läktare under försäsongen och att intäkter genom publik, partners och annat skjuts på framtiden.

Därför har vi nu ändrat och strukturerat om kampanjen ”Tillsammans Eskilstuna”, där det finns en möjlighet att stötta AFC Eskilstuna. Du kan köpa en soffbiljett för 50 kronor styck, där du är med och har chansen att vinna fina priser. För varje biljett du köper, ju större chans har du att vinna i utlottningen.

Du som är med i kampanjen har chansen att vinna något av detta:
– Årskort (2 vardera, till 2 lyckliga vinnare)
– Fribiljetter till valfri match i Superettan (2 vardera, till 5 lyckliga vinnare)
– AFC-Halsduk (1 var, till 2 lyckliga vinnare)
– Signerade matchbollar (1 var, till 4 lyckliga vinnare)

För att köpa en soffbiljett, så swishar du 50 kronor (per biljett) till 123 400 44 87 eller löser du en biljett på vår biljettsida, afceskilstuna.ebiljett.nu.

AFC Eskilstuna är ödmjuka, inför den utmaningen som näringslivet och idrottslag står inför framöver i såväl Sverige och världen på grund av de åtgärder som görs för att få stopp på Covid-19.

Tack för ditt stöd – Tillsammans Eskilstuna!

* Observera att soffbiljetten och kampanjen Tillsammans Eskilstuna är ett stöd som oavkortat går till AFC Eskilstunas verksamhet och att bidraget inte ger tillgång till våra evenemang.