AFC Eskilstuna rekryterar verkställande direktör

08 apr 2020

AFC Eskilstuna kan idag med glädje meddela att man gjort klart med en ny verkställande direktör, för klubbens aktiebolag. Det är Mikael Larsson, 51 år gammal, som är ett nytt ansikte i föreningen. Larsson kommer senast från jobbet som marknadschef hos Division 1-klubben Linköping City.

Mikael Larsson, född och uppvuxen i Motala har varit aktiv inom fotbollen och näringslivet under flertalet år. Mikael har bland annat varit klubbchef i Motala AIF under en längre tid innan resan gick vidare till Linköping City.

“Micke”, som han även kallas är ett namn som AFC Eskilstuna haft koll på under ett års tid och han har även arbetat tidigare med AFC Eskilstunas sportchef Tore Eliasson.

– Att komma till AFC Eskilstuna är en väldigt spännande utmaning. Jag och klubben har under en tid börjat lära känna varandra. Jag ser fram emot att lära känna organisationen mer och jobba vidare med den här föreningen. Det har varit en inspirerande tid så här långt och jag ser fram emot det vi ska kunna åstadkomma tillsammans, säger Mikael om sitt nya uppdrag som verkställande direktör i AFC Eskilstunas aktiebolag och fortsätter.

– I dessa tider som råder har föreningslivet stora utmaningar, men samtidigt finns fantastiska möjligheter att bygga vidare på den oerhört imponerande resa man har gjort från dag ett. Från min sida ser jag fram emot att bidra med nya tankar, infallsvinklar och det är väldigt kul att få vara en del av den här klubben.

Från klubbens sida är vi naturligtvis väldigt tillfreds med en rekrytering, som dessutom inte kommer att belasta klubbens ekonomi. Klubbens nya verkställande direktör Mikael Larsson gjorde sin första dag i torsdags och kommer nu börja sätta sig in i verksamheten löpande.