Kampanjen Tillsammans Eskilstuna förlängs

06 maj 2020

Med en säsong i Superettan som blir försenad gör att det drabbar AFC Eskilstuna ekonomiskt på kort sikt och lång sikt. Det i och med spel inför tomma läktare under försäsongen och att intäkter genom publik, partners och annat skjuts på framtiden.

Därför ändrade vi och strukturerade om kampanjen ”Tillsammans Eskilstuna”. En kampanj där det finns en möjlighet att stötta AFC Eskilstuna. Det kommer gå att köpa en soffbiljett för 25 kronor styck, där du är med och har chansen att vinna fina priser. För varje biljett du köper, ju större chans har du att vinna i utlottningen.

Vi är väldigt tacksamma för det stöd vi har fått sedan nylanseringen. Tillsammans är vi starka. Tillsammans för Eskilstuna.

Du som är med i kampanjen har chansen att vinna något av detta:
– Årskort (2 vardera, till 2 lyckliga vinnare)
– Fribiljetter till valfri match i Superettan (2 vardera, till 5 lyckliga vinnare)
– AFC-Halsduk (1 var, till 2 lyckliga vinnare)
– Signerade matchbollar (1 var, till 4 lyckliga vinnare)
– VIP-upplevelse i samband med match (2 biljetter till en person)

För att köpa en soffbiljett, så swishar du 25 kronor (per biljett) till 123 400 44 87 eller löser du en biljett på vår biljettsida, afceskilstuna.ebiljett.nu. Är du företagare och vill få det fakturerat? Maila oss på [email protected], med ditt intresse så återkommer vi till dig omgående.

Tack för ditt stöd – Tillsammans Eskilstuna!

* Observera att soffbiljetten och kampanjen Tillsammans Eskilstuna är ett stöd som oavkortat går till AFC Eskilstunas verksamhet och att bidraget inte ger tillgång till våra evenemang.


Uppdatering kring sålda soffbiljetter (gäller efter nylanseringen av kampanjen):
415 soffbiljetter
22 april 15.00