Hej företagspartner!

07 maj 2020

Hej företagspartner!

AFC Eskilstuna fick in en härlig samarbetspartner i form av Offitech AB under det föregående året. Offitech AB är ett företag som jobbar med bland annat skrivare. Tillsammans med dem kan vi nu hjälpa er att sänka era kostnader, om ni har max 36 månader kvar på ert befintliga avtal.

Hur då? Offitech AB garanterar er lägre kostnader när det gäller skrivare och/eller IT och löser er från nuvarande avtal utan att det kostar er en krona. Vid överenskommet avtal så kommer dessutom AFC Eskilstuna få ett generöst bidrag. Det betyder att du sänker dina kostnader – och samtidigt stöttar AFC Eskilstuna i samma drag!

Avtalet mellan AFC Eskilstuna och Offitech AB är således baserat på att företaget i klubbens nätverk får prisgaranti, vilket innebär att de alltid kommer vara billigare än ert befintliga avtal.

Vill du ta del av det här erbjudandet eller veta mer?

Kontakta någon av oss på marknad, så för vi vidare kontakten till Offitech AB:
Niklas Karlsson, 070 746 78 75 – [email protected]
Alexander Edberg, 073 524 49 22 – [email protected]