Lägesuppdatering från AFC Eskilstuna

08 maj 2020

Veckan börjar lida mot sitt slut och AFC Eskilstuna kommer ut med en ny lägesrapport i föreningen, kring A-laget, futsalen samt ungdomsverksamheten på grund av den pågående pandemin.

A-laget
Inget nytt att meddela. Träningarna fortsätter och vi väntar på nya besked från Folkhälsomyndigheten gällande träningsmatcher.

Futsal
Slutspelet beräknas fortsatt återupptas i juni.

Ungdom
Verksamheten fortsätter med de restriktioner som kommunicerades ut tidigare. Utöver det så ska träningar samt matcher vara publikfria tills vidare. I samband med matchspel, det vill säga internmatcher, träningsmatcher eller serie/DM-matcher ska publikvärdar vara på plats när AFC Eskilstuna står som värd för matchen.

Föreningen följer läget kring covid-19 löpande och kan behöva ta nya åtgärder med snabb varsel. Vi ber om förståelse kring situationen och om läget inte förändras radikalt, kommer vi med en ny uppdatering nästa fredag.