Lägesuppdatering från AFC Eskilstuna

15 maj 2020

Veckan börjar lida mot sitt slut och AFC Eskilstuna kommer ut med en ny lägesrapport i föreningen, kring A-laget, futsalen samt ungdomsverksamheten på grund av den pågående pandemin.

A-laget
Svenska Fotbollsförbundet, Svensk Elitfotboll samt Elitfotboll Dam har haft två möten med Folkhälsomyndigheten om framtiden. Dock så har vi inga nya besked att förhålla oss till, utan att nuvarande restriktioner gäller. Träningarna fortsätter och vi väntar fortsatt på nya besked.

Futsal
Slutspelet beräknas fortsatt återupptas i juni.

Ungdom
Verksamheten fortsätter med de restriktioner som kommunicerades ut tidigare. Utöver det så ska träningar samt matcher vara publikfria tills vidare. I samband med matchspel, det vill säga internmatcher, träningsmatcher eller serie/DM-matcher ska publikvärdar vara på plats när AFC Eskilstuna står som värd för matchen.

Föreningen följer läget kring covid-19 löpande och kan behöva ta nya åtgärder med snabb varsel. Vi ber om förståelse kring situationen och om läget inte förändras radikalt, kommer vi med en ny uppdatering nästa fredag.