172 ideella arbetstimmar i kampen mot corona

01 jun 2020

AFC Eskilstuna vill bidra i Eskilstuna kommun, i kampen mot Coronapandemin. Tillsammans med Eskilstuna kommun i ett projekt samt Sparbanken Rekarne i Coronakampen har nu klubben lagt ned 172 ideella arbetstimmar hittills i kampen mot corona.

– Det känns bra att vi enade tillsammans gör något bra för samhället. Vi har hjälpt till med alltifrån att bygga skyddsmaterial till vården, till att köra ut matvaror till riskgrupp från ICA Maxi, säger Niklas Karlsson, som jobbar med CSR i klubben.

Under veckan kommer kampen mot corona att fortsätta. U16 kommer att bygga skyddsmaterial hos AMA, som tillhör Eskilstuna kommun och på fredag kommer spelare från A-laget att köra ut varor till riskgrupp.

Således har klubben rivstartat och arbetat hårt under den första veckan i kampen mot corona.