Highlights från gårdagens sköna segermot Jönköping Södra

08 jul 2020
Årets första vinst i Superettan är ett faktum när vårt AFC Eskilstuna besegrade Jönköping Södra i en svängig och spännande match i går kväll. Ett tappert krigande AFC visade hjärta och vilja när man vände dubbla underlägen till seger. Att sen 18-årige Wille Jacobsson gör två matchavgörande straffräddningar (efter stort hemlighetsmakeri med lappar från målvaktstränaren Dimitrijs Petrenko) gjorde inte saken mindre spännande.
För första gången i årets serie förfogade tränarna över en hel matchtrupp bestående av A-lagsspelare och det märktes på slutet när Özcan Melkemichel visade fingertoppskänsla och två avbytare (Baptiste & Haidar) kom in och avgjorde matchen.
Kommentarer av spelare och ledare kommer senare i veckan.
Nu njuter vi av det här någon dag, sen laddar vi om för nästa uppgift som är IK Brage på hemmaplan nu på söndag kl. 17.30.
Matcherna ser ni som vanligt här: Dplay
Lushako till Loeper till Nnamani, 1-1.
Wille Jacobssons första straffräddning för kvällen!
Willes andra straffräddning.
2-2 av Francis Jno-Baptiste
3-2 av Haidar på passning av Baptiste och vändningen är fullbordad!