Rösta på matchens lirare

17 jul 2020

Efter en del problem i uppstarten så kan man från och med den här omgången rösta på matchens lirare i sitt ”eget” lag, både på hemmamatcher och bortamatcher. Din röst kan du lägga från och med halvtid till en timme efter match. En länk till omröstningen kommer också att finnas i AFC Live appen.

Superettans presenting partner OBOS lottar ut 16 signerade bollar varje omgång i Superettan. En boll per klubb lottas ut bland de supportrar till respektive klubb som lagt en röst på en spelare som spelat i matchen.

Utlottning bland engagerade supportrar.
20 priser lottas ut bland engagerade supportrar. För att kvalificera dig för utlottningen behöver du som supporter ha röstat i minst 15 av 30 omgångar.

Som supporter kan du vinna följande i utlottningen:
1:a pris – 5 000:- i presentkort/värdebevis från din klubb
2:a-5:e pris – 3 000:- i presentkort/värdebevis från din klubb
6:e-20:e pris – 2 000:- i presentkort/värdebevis från din klubb

Klicka här för att rösta!