Mark Gorgos klar för AFC Eskilstuna

28 jul 2020

AFC Eskilstuna har gjort klart med den talagfulla mittfältaren Mark Gorgos.

Mark är född år 2000 och har tillbringat de senaste tre säsongerna ACF Fiorentinas Primaveralag (Italien). Han är fostrad i Brommapojkarns framgångsrika kull födda 2000 (med bland annat Dejan Kulusevski) och anslöt hösten 2016 till AIKs U19-lag, innan han året efter alltså flyttade till Italien och Florens för att pröva lyckan i Fiorentina. Under 2019 var den hårt arbetande centrala mittfältaren med och vann italienska cupen för Primaveralag och i januari i år representerade han Sveriges U20-landslag i en turnering på Cypern.

Mark säger själv att han gillar tränarens (Özcan Melkemichel) spelsätt och hans sätt att leda laget. Han har tränat med laget en tid och tycker själv att det är en skön grupp som är lätt att komma in i. Då Stockholmaren Mark har mycket släkt i staden så blir det också lätt för honom att acklimatisera sig i Eskilstuna, utanför fotbollen.

Avtalet gäller i 1 + 2 år.

Vi hälsar Mark välkommen till AFC-familjen