Bortamatch mot Norrby IF ikväll

29 jul 2020

Ikväll inleds omgång 9 i årets Superettan. AFC Eskilstuna möter Norrby IF på Borås arena klockan 19.00. Inför matchen ligger AFC på 15:e plats på 6 poäng och Norrby ligger på en åttonde plats med 12 inspelade poäng. AFC vann hemma mot GAIS senast med 2-0 medans Norrby bortabesegrade VSK med 3-2, så det är två lag som vill förlänga segersviten som drabbar samman ikväll. Låt oss hoppas att det är AFCs svit som förlängs.

Se AFCs matcher på dplay och stötta föreningen ekonomiskt.


Tippa omgången tillsammans med Superettan och vår presenting partner OBOS och få chansen att vinna ligabollar och presentkort – samtidigt som du kan stötta din klubb. Läs mer om priserna under ”Villkor” när du är inne på tävlingssidan.

Klicka här för att komma till tävlingen.


Rösta fram AFCs bästa spelare i kvällens match mot Norrby och var med i utlottningen av priser från Select. Omröstningen startar i halvtid och är öppen till en timme efter matchens slut. Omröstningen finns i AFC LIVE-appen, eller via länken nedan.

Omröstningen kommer du till via den här länken


AFC TV: Vi pratar med backarna Abdel Diarra, Pontus Rödin och Adnan Kojic om vinsten mot GAIS och hur viktigt det egna spelet är för att nå framgång i årets säsong av Superettan.