Påminnelse om årsmöte

10 aug 2020

Ikväll klockan 18:00 är det årsmöte för AFC Eskilstuna på Tunavallen. Årsmötet kommer att hållas utomhus efter önskemål från flera medlemmar som är i riskgruppen. Vi går in genom grinden på den södra kortsidan mot Nattkröken.

På mötet kommer valberedningen att presentera två nya namn till styrelsen som medlemmarna får ta ställning till. Det är Tommy Sundholm och Jocke Bokvist. Båda två är Eskilstunakillar med ett brinnande fotbollsintresse. Tommy har lång erfarenhet av styrelsearbete, ledning och organisation efter många chefspositioner och uppdrag från regeringskansliet. Jocke är en entreprenör och företagsledare med ett stort driv och brett kontaktnät bland lokala företagare. Med dessa herrar i styrelsen hoppas vi att det på sikt skapas bättre förutsättningar för att få till flera lokala samarbeten med näringslivet och kommunen, samtidigt som vi stärker organisationen med en två lokala förmågor som har stora AFC-hjärtan.

Jocke och Tommy ersätter Jose Franco och Roger Ljungkvist i styrelsen.