AFC Eskilstuna lånar spelare från CSKA Moskva

11 aug 2020

Lassana N´Diaye 19 år är därmed en AFC-spelare resten av säsongen. Lassana ansluter till laget senare i veckan och sen är det upp till Migrationsverket hur snabbt pappersarbetet går innan han får arbetstillstånd i Sverige. Normalt så tar det 7-10 dagar. Med lite tur kan han vara spelklar i nästa hemmamatch mot Akropolis på måndag 17 augusti.

Anfallaren från Mali har bland annat vunnit Afrikanska U20 mästerskapen för sitt land.

”Genom gemensamma kontakter i Ryssland så har jag och Alex Ryssholm lyckats med det här lånet. Det är ekonomiskt hållbart för klubben och vi är mycket glada över att ha landat den dealen” Säger Tore Eliasson, sportchef i AFC Eskilstuna.

Vi hälsar Lassana N´Diaye välkommen till Eskilstuna och AFC-Familjen.