Adam Larsson klar för AFC Eskilstuna

13 aug 2020

AFC Eskilstuna har gjort klart med Adam Larsson 20 år från Linköping City. Kontraktet är skrivet på 2,5 år, till slutet av 2022. Den snabba offensiva pjäsen debuterade i Motala AIF i Div.2 redan 2017 och var ordinarie i laget 2018. Därefter fortsatte utbildningen i Örebro SKs U19 lag, där han utvecklade fysiken och tuffade till sig. Senaste året har Adam tillbringat i Linköping City och nu fortsätter alltså karriären i AFC Eskilstuna.

Sportchefen Tore Eliasson berättar att Adam är en supertrevlig kille som dessutom är son till AFC Eskilstunas VD Micke Larsson. Micke har möjliggjort den här affären och det är en deal som är hållbar i vårt nuvarande ekonomiska läge. Vidare berättar Tore att Adam är precis den spelartyp vi söker. En snabb spelare som kan röra om i motståndarförsvaret.

Vi hälsar Adam välkommen till AFC Familjen!