AFC Eskilstuna P14 Distriktsmästare

24 aug 2020

DM Guld för AFC Eskilstuna P14

I helgen vann AFC Eskilstuna P14 DM finalen mot FC Kallfors med 6-5.

Precis som siffrorna visar så var det en svängig och underhållande match. Faktum är att FC Kallfors ledde med 4-0 efter första 25 minuterna. Det var chanser åt båda hållen men AFC fick inte hål på ett duktigt och välspelande motstånd. I andra perioden började vändningen och AFC reducerade två gånger om, 4-2 var ställningen när domaren blåste av för vila igen. Ett tappert kämpande AFC reducerade till 3-4 i den tredje perioden och till slut, på tilläggstid kom kvitteringen till 4-4.

Det blev förlängning och AFC tar för första gången i matchen ledningen med 5-4, men det håller inte länge och Kallfors kvitterar till 5-5. Till slut kommer ändå avgörandet och AFC går vinnande ur den stenhårda bataljen med 6-5.

Ett stort grattis till Distriktsmästarna i AFC Eskilstuna P14 med ledarna Robert Åstedt, Calle Hermansson och Magnus Burvall.

Spelarna som gjorde det!

 • Thomas Mohamed
 • Daniel Bakos
 • Noah Damberg
 • Lukas Agnestrand
 • Lano Rajab
 • Matteus Eichoue
 • Efdon Mahari
 • Ebbe Wingemark
 • Robin Högberg
 • Fahed Alialjanabe
 • Charles Lindberg
 • Axel Tägil (K)
 • Elion Lushaku
 • Eldin Begovic
 • Alex Rabenson
 • Felix Burvall Åkerman
 • Colin Sosa Olsson