Inför kvällens match mot Ljungskile

21 sep 2020

Ikväll har vi en mycket viktig hemmamatch i nittonde omgången av Superettan, mot Ljungskile SK. Avspark klockan 19.00 på Tunavallen. Matchen ser du som vanligt på dplay

Efter den sköna bortasegern mot VSK i torsdags så ligger vi på en femtonde plats i tabellen med 15 poäng. Motståndarna Ljungskile ligger på sextonde plats med 14 poäng. Framför oss på negativ kvalplats ligger Umeå FC på 17 poäng och Dalkurd FF (med en match mer spelad) på 18 poäng. Över kvalstrecket ligger GAIS och VSK på vardera 19 poäng. Gais möter förövrigt VSK i kväll och Umeå gästas av Degerfors i kvällens andra matcher.


Var med och rösta på matchens lirare i AFC i kvällens match mot Ljungskile så är du med i utröstningen av fina priser från Select. Omröstningen startar i halvtid och avslutas en timme efter matchens slut. Rösta kan du göra i AFC LIVE-appen eller via den här länken.


Stötta gärna föreningen med en ”soffbiljett”. Det är värt mycket för oss i dessa Coronatider då både publikintäkter och sponsorintäkter går förlorade. Swisha valfritt belopp till 123 400 44 87 eller köp en biljett via biljettbutiken här.