Nya ledare i AFC Eskilstuna Ungdom

02 okt 2020

AFC Eskilstuna jobbar nu hårt på ungdomssidan med att förberedda allt inför 2021 och se till att fortsätta gå framåt i sitt projekt. 5 nya ledare har nu anlänt för att bidra i utvecklingen och en ny roll har skapats. Här följer en presentation av våra tillskott:

Adam Larsson är en lovande spelare i vårat A-lag och kommer ingå i tränargruppen kring P11, Adam vet vad det innebär med att spela på elitnivå och ungdomsnivå, han trivs väldigt bra med att jobba med barn och ungdomar och har tidigare jobbat i skola och som tennistränare samt ledare inom fotboll med yngre barn.                                                                                                                                                                                                                                                   


Raul Navarrete även kallad Ralle kommer leda P12 laget framåt. Han har över 10 års erfarenhet av ungdomsfotboll i staden där han varit aktiv inom Eskilstuna City. Han besitter goda egenskaper pedagogiskt samt fotbollsmässigt.


Makan Keita kommer ingå i P12s tränargrupp och är från Frankrike. Han har spenderat sina senaste år i Sverige och som ung i Frankrike fostrades han i PSGs akademi. han har tidigare varit ungdomsledare och individuell tränare i Eskilstuna men även i andra länder i Europa där hans entusiasm för ungdomar visat sig.                                                 


Alan Khalanijad
Allan kommer även han ingå i P12s tränargrupp, Allan är ny som ledare inom fotboll men har visat prov på god potential och ett stort intresse och blir ett nyttigt tillskott i laget och föreningen.


Faisal Hassan kommer kombinera sitt uppdrag i P9 med att fungera som ungdomskoordinator för P8-P15. Faisal har goda egenskaper inom kommunikation, struktur, samverkan och är en drivkraft klubben vill använda för att fortsätta utvecklas.