300 personer i publiken från och med 1 november

30 okt 2020

Den 22 okt tog Regeringen beslut om att fr.o.m. den 1 november är det tillåtet att ta in 300 personer vid evenemang. AFC Eskilstuna ställer sig positiva till beskedet och ser fram emot att få välkomna vår publik, om än i begränsad omfattning, tillbaka till Tunavallen.

Vi har två hemmamatcher kvar efter det datumet och platserna kommer i första hand att gå till säsongskortinnehavare, både företag och privatpersoner. Alla säsongskortinnehavare är garanterad en plats på arenan.  Då säsongskorten inte skickats/delats ut till alla så kommer det att krävas en föranmälan om att man vill utnyttja sin plats. När vi fått anmälan om att du vill se matchen på plats så mailar vi ut biljetter till dig. Om du inte har tillgång till epost eller skrivare går det bra att hämta ut sin biljett på kansliet på Tunavallen.

Vår tanke är att vi senast fredag 6 november kommer att informera via hemsida och e-post till våra säsongskortsinnehavare om exakt vad som gäller.

Återstående biljetter kommer att släppas till försäljning och då är det först till kvarn som gäller. Vi återkommer om datum och klockslag när återstående biljetter släpps till försäljning.

Våra återstående hemmamatcher i Superettan spelas enligt följande:

Lör 21 nov 15.00 AFC Eskilstuna – Degerfors IF

Lör 5 dec 15.00 AFC Eskilstuna – Norby IF


För AFC Eskilstuna Futsal gäller följande från och med 1 november. Vi kommer även här att ta in 300 personer till våra hemmamatcher i Stiga Sports Arena. Det kommer endast att säljas förköpsbiljetter till futsalmatcherna – alltså ingen biljettförsäljning vid arenan på matchdagen. Biljetterna läggs ut till försäljning match för match. Vi återkommer om datum och klockslag för biljettsläpp.

Återstående futsalmatcher hemma efter den 1 november är:

Sön 15 nov kl. 15.00 AFC Eskilstuna – IFK Uddevalla Futsal

Sön 22 nov kl. 15.00 AFC Eskilstuna – Torslanda IK

Sön 13 dec kl. 15.00 AFC Eskilstuna – Strängnäs Futsal Club

Sön 20 dec kl. 15.00 AFC Eskilstuna – Borås AIK Futsal

Sön 3 jan AFC Eskilstuna – Hammarby IF

Tis 12 jan kl. 19.30 AFC Eskilstuna – Örebro Futsal Club

Tis 19 jan kl. 19.30 AFC Eskilstuna – Norrköping Futsal Klubb

Lör 6 feb kl. 15.00 AFC Eskilstuna – Örebro SK Futsal